Radio Decibel
Manazan Makelaardij op de Radio Decibel!
Banner
Linkedin
Manazan Makelaardij op Linkedin!
Banner
Marktplaats
Manazan Makelaardij op Marktplaats
Banner

Welkom!

MANAZAN MAKELAARDIJ, op weg naar een comfortabel adres...

Manazan Makelaardij is een bemiddelingsbureau dat hard aan het groeien is. Ons bedrijf is sinds 2005 actief en heeft tot nu toe grote successen geboekt. Manazan Makelaardij houdt zich bezig met het verhuren en verkopen van woningen en bedrijfspanden, zowel voor particulieren als bedrijven.

Ook beheren wij panden. Onze bemiddeling vindt voornamelijk in de regio Utrecht plaats, maar inmiddels breiden onze activiteiten zich ook steeds verder uit richting de omgeving van Amsterdam en Rotterdam. Verhuren, verkopen én beheren houdt in dat we onze klanten bij Manazan Makelaardij vele mogelijkheden bieden.

Wat betekent Manazan?

Manazan Makelaardij is genoemd naar de Manazan grotten in Turkije. Deze grotten bevinden zich op zo'n 40 kilometer afstand van Karaman en werden voor het eerst in de Byzantijnse tijd gebruikt. De rotsen werden bewerkt om erin te kunnen verblijven. De Manazan grotten bestaan uit kleihoudende kalksteen en tellen vijf verdiepingen.

Waarom Manazan?

Wij hebben ons bedrijf 'Manazan Makelaardij' genoemd omdat wij erg onder de indruk zijn van deze grotten. Daarnaast willen wij net zo rotsvast overkomen op onze klanten als deze grotten! Een andere belangrijke reden waarom wij juist voor deze 'Manazan Grotten' gekozen hebben, is omdat wij een verbinding willen maken tussen de verblijfsplaatsen van TOEN en van NU.

 


Zoeken

Advertenties
Onze Partners:
Sterflex!
Sterlex! Flexible working anytime, anywhere
Social Media